Cafeer og Restauranter

 

Nice er rivieraens hovedstad, farverig, pulserende og smagfuldt. Vandet er azurblåt og indbyder til en dukkert.

 

Byen emmer af stemning i de brostensbelagte gader i den gamle bydel, hvor duften af lavendel og provence breder sig fra de små lokale butikker.

 

Er du på jagt efter en god kop kaffe eller en hyggelige restaurant, så anbefaler vi de små hyggelige franske bistroer, som ofte er drevet af den samme familie igennem flere generationer. Restauranter i havneområdet bugner af friske fisk og skaldyr og de lokale fiskere kommer flere gange dagligt med frisk fangst.

Kulturlivet

 

Nice er hjemsted for mange museer, herunder Matisse Museum, Chagall Museum, Museum of Modern Art og Contemporary Art og Naval Museum.

 

Du kan nyde en tur gennem den gamle bydel med dens smalle gader og smage den berømte lokale logpizza. Turister køber ofte souvenirs fra mardedet, som også sælger friske frugter, grøntsager og blomster.

 

Nice er berømt for sine sommerfestivaler og karnevaler, hvorfor du bør planlægge din næste sommerferie her. Den ti dage lange festival inkluderer parader og festligheder for både lokale og turister.

 

Promenade des Anglais er Nices velkendte promednade, hvor du kan nyde en spadseretur eller løbe på skøjter. Det er også det årlige karneval, som tiltrækker flere tusinde turister til Nice

Natur og vandring

 

Nice ligger godt placeret mellem det sxurblå middelhav og de bjergrige alper. Her er der mange muligheder for vandring i naturen.

 

Et par timers kørsel fra Nice, ligger det berømte område Gorges du Verdon, som bliver kaldt Frankrigs Grand Canyon. Det er en utrolig smuk og mindeværdig naturoplevelse.

 

Kogletoget kører fra Nice op i Alperne og her kan man besøge de mange familiedrevne vingårde med mulighed for vinsmagning og rundvisning.

Nærliggende byer

 

Der er utrolig mange charmerende små byer og landsbyer omkring Nice og man skal ikke køre længe for at opleve smukke steder ved kysten eller i bjergene. Tag bussen, toget eller lej en bil, du vil ikke fortryde det.